CV – marknadsföring

För att visa att du är rätt person för tjänsten är det viktigt att trycka på rätt saker i ditt CV. Ditt CV bör vara anpassad för marknadsföring och innehålla viktiga detaljer som får arbetsgivarens ögon att fastna. Försök alltid ha en intressant inledning där du tar upp relevant utbildning och erfarenhet som du har inom marknadsföring. Skriv gärna sedan också att du gärna ses på ett personligt möte.

5 tips för ett intresseväckande CV för marknadsförare

1. Anpassa ditt CV utefter tjänsten

Lyft fram de erfarenheter du har inom marknadsföring och olika prestationer du gjort som du kan dra nytta av i tjänsten.

2. Börja ditt CV med en bra sammanfattning

Det är många arbetsgivare som startar processen med att läsa ditt CV för att därefter hoppa över till ditt personliga brev. Det är därför viktigt att du inleder med din drivkraft, kunskap och målsättning.

3. Lyft fram dina främsta egenskaper som marknadsförare

Visa alltid upp det bästa med dig i rollen först. Detta kan vara erfarenhet, utbildning, kurser etcetera.

4. Var tydlig i ditt CV

Det är väldigt viktigt att du håller en lättläst struktur. Detta så att arbetsgivaren orkar läsa igenom ditt CV. Stryk under, eller fetmarkera viktig text, och ha endast relevant information.

5. Lägg ner mycket tid på ditt CV

Det finns ingen mening att stressa. Lägg ner mycket tid på struktur, text och korrläsning. Du vill alltid lämna ifrån dig ett välarbetat CV som du känner ger en rättvis bild av vem du är.

personligt brev

Matcha ditt CV med ett personligt brev

Ladda ner kostnadsfria mallar där CV och personligt brev har samma design! Detta skapar en röd tråd hos arbetsgivaren och bidrar med ett proffsigare intryck.

Ladda ner CV här
Ladda ner personligt brev här